Friday, January 20, 2012

[Gemersik Kalbu] Best Part: Raihana & Sufian ep11


sumber : yutube

aku suka sgt2 drama ni, tapi boring klu cerita tentang family ana. cerita tentang hisham pun boring juga. bagi aku watak hisham tu kacau daun je. aku cuma seronok tengok scence yg melibatkan ana, pian, kak syikin, kawan pian yg tinggi tp x hensem tu dan kawan ana si zuraini tu jak. ni, aku saja2 post..suka tgok gelagat suffian yang tak habis2 cuba pikat raihana. tak sabarlah pula nak tengok episod 13 minggu depan. hari ni baru jumaat....kena tunggu 2 hari lagi sbm isnin.

No comments: