Monday, September 28, 2015

blog tak update


بِسْـــــــــمِ ﷲِالرَّحْمَنِ الرَّحِيم / Bismillahirrahmanirrahim‎.

Hallo...lamanya aku tak update blog ni. Pemalaslah sangat2. Lepas raya puasa hari tu terus malas nak update lagi. Nak jalan2 gi blog orang pun malas. Lagipun line selalu tak bagus. Slow tahap siput plus kura2! Jadi mood nak upadete blog pun takde!

Kebetulan juga, aku tak ada beli novel. Yang novel RATU BULAN dengan WAWA TAUFIK tu sampai sekarang aku belum baca lagi. Hehe...teruk kan? Jadi aku malaslah nak beli novel lagi. Lagipun bajet utk novel pun agak kurang.

Tapi aku ada order novel baru Hani Fazuha. Combo sepetember dari Idea Kreatif. Awal october baru sampai buku tu. Tak sabar nak bulan october. Nanti lepas baca, aku buat review.

Ok, baiii...noktah.