Monday, July 27, 2009

novel Kau Untukku-Aisya Sofea


novel Kau Untukku-Aisya Sofea

novel Kau Untukku-Aisya Sofea ini merupakan novel2 terawal yang aku miliki (27.12.2001). aku lekat slotep di tepi cover, taklah tepi2nya tu rosak atau berlipat. biasalah kalau banyak tangan yang pegang kan. aku suka novel Kau Untukku-Aisya Sofea ini, suka watak fuad yang sombong2 dan ek gila tu. kasar sangat dengan orang lain. tapi dengan maira, dia layan baik pula!

kalau novel Kau Untukku-Aisya Sofea ini di jadikan drama or filem, mesti best giler. tapi harap2 watak hero dan heroin biarlah sepadan dan bukannya hero2 or heroin yang dah kahwin, bagilah pelakon2 solo yang baru2. tapi baru2 pun mesti pandai berlakon. mungkin fahrin ahmad ke....

ok ini sinopsis novel Kau Untukku-Aisya Sofea. happy reading ya...

Pertama kali bertemu Nurul Umairah, hati Ahmad Fuad sudah terpaut. Biarpun gadis itu sudah dimiliki, manum perasaannya tidak pernah berubah walaupun terpaksa menyembunyikan rahsia hatinya dalam dalam.

Bila Jefri, tunang Nurul terkorban dalam kemalangan, Fuad menawarkan kasihnya. Nurul menolak kerana tidak mungkin dia mengalih perasaan pada lelaki lain dalam sekelip mata sahaja. Kebijaksanaan Fuad akhirnya meruntun tembok yang dibina Nurul. Dia akhirnya menerima Fuad tanpa mengetahui rupa rupanya ada gadis lain sedang menagih kasih lelaki itu semula.

Apakah Fuad akan menyambung semula kasihnya bersama gadis yang tiba tiba muncul kembali di antara mereka? Mampukah Nurul Umairah sekali lagi kecewa biarpun lelaki itulah yang memulakan percintaan mereka?

tapi endingnya, maira dapat juga bersama dengan fuad. sebenarnya novel ni agak panjang dan banyak juga babak yang menarik terutamanya masa maira tolong jahit butang baju boss dia di office...hehehe.

No comments: